Urban planning community

+ Reply to thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem uploading photos

  1. #1
    Cyburbian JNL's avatar
    Registered
    Jul 2002
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    2,447

    Problem uploading photos

    I'm really keen to share my photos from Europe... but I keep getting this error message! I'm trying to upload the same way I was yesterday and I had no problems then.

    Cyburbia Gallery Message
    Error creating thumbnail! Error code: 127

    Command:

    "/usr/bin/X11/mogrify" -size 150x113 -quality 70 -geometry 150x113 '/home/cyburbia/public_html/gallery/data/513/801DCP_1372-thumb.JPG'
    Anyone able to enlighten me?

  2. #2
    Cyburbian
    Registered
    Jan 2003
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    4,767
    I got the same error message after I tried to upload a test image, after you told me about this error; My guess is the thumbnail editor/creator the gallery uses must have gotten corrupted or something and is causing this error. I can't do anything from my position... I believe that's up to the admins...

  3. #3
    Quote Originally posted by JNL
    I'm really keen to share my photos from Europe... but I keep getting this error message! I'm trying to upload the same way I was yesterday and I had no problems then.



    Anyone able to enlighten me?

    I tried uploading some images today and I'm getting the same message.

  4. #4
    Cyburbian
    Registered
    Jan 2003
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    4,767
    Quote Originally posted by Dan
    I'll check with the hosting service. There was a lot of problems after the host rebooted 100megs15 (The server Cyburbia shares) this afternoon.
    Dan said also he'll work on it today... I guess it'll be until the afternoon (morning of thurday for JNL)

    Apparently the thumbnail creator got deleted with the reboot of the hosting service server...

  5. #5
    Cyburbian
    Registered
    Jan 2003
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    4,767
    Ok, the gallery should be back up working properly; so now all of the people waiting to upload can do so

    Everybody thank Dan for fixing it.

  6. #6
    Cyburbian JNL's avatar
    Registered
    Jul 2002
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    2,447
    Quote Originally posted by SkeLeton
    Everybody thank Dan for fixing it.
    Thanks Dan!

+ Reply to thread

More at Cyburbia

  1. Uploading Image Problem
    Cyburbia Issues and Help
    Replies: 1
    Last post: 13 Nov 2008, 1:27 PM
  2. problem uploading
    Cyburbia Issues and Help
    Replies: 1
    Last post: 23 Jun 2007, 11:40 PM
  3. problem uploading images to the gallery
    Cyburbia Issues and Help
    Replies: 5
    Last post: 14 Nov 2006, 10:19 PM
  4. Problem uploading images
    Cyburbia Issues and Help
    Replies: 23
    Last post: 28 Mar 2006, 2:38 PM
  5. Problem Uploading JPG
    Cyburbia Issues and Help
    Replies: 1
    Last post: 20 Nov 2004, 1:14 AM